
Кукурудзяна каша з мигдальним молоком і ваніллю
Кукурудзяна каша - страва дуже корисна, і її, безсумнівно, візьмуть на замітку прихильники здорового харчування. Дуже важливо, що після будь-якої термічної обробки кукурудзяна крупа зберігає всі свої корисні компоненти. Така цінна якість цієї крупи притаманна далеко не кожному продукту. А вже якщо говорити про набір корисних речовин, то він вельми вражає: багатий вітамінний ряд (вітаміни групи B, вітаміни A, E, PP, бета-каротин, біотин), 20 мінералів (фосфор, натрій, мідь, залізо, кальцій, бор, титан, алюміній та ін.), клітковина, моно- і дисахариди. Кожен компонент робить продукт ще корисніше. Не можна не відзначити, що кукурудзяна каша примхлива в приготуванні і вимагає в процесі варіння постійного помішування.
Інгредієнти
Мигдальне молоко
500 мл.
Кукурудзяна мука (каша)
200 г.
Кешью
за смаком
Екстракт ванілі
за смаком
Мед
за смаком
Сіль
за смаком
Етапи приготування
01
Довести до кипіння мигдальне молоко, додати трохи солі і ванілі.
02
Кинути в кипляче молоко кашу, перемішати і варити на слабкому вогні, помішуючи вінчиком, 20 хвилин, поки каша не загусне.
03
Подавати кашу теплою, поливши медом. Перед самою подачею посипати кашу подрібненими горіхами.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів