
Холодний рисовий салат
Рис – універсальна крупа, з якої можна приготувати багато цікавих страв. І зараз ми не про плов і різотто. Пропонуємо спробувати простий у приготуванні, але дуже смачний холодний рисовий салатик. Завдяки додаванню томатів і зелені страва набуває приємний смак свіжості, якого, буває, так не вистачає. Що стосується грибів, краще, звичайно ж, використовувати традиційні печериці, не помилитеся. Варені, смажені або мариновані – це вже справа Ваших смакових уподобань. Зверніть увагу: від вибраного сорту рису, залежить не тільки смак, але і консистенція салату. Небажано використовувати рис, який при варінні розвариться. Важливо, щоб зернятка залишилися цільними і не склеювалися.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Рис пропарений
300 г.
Помідори рожеві фасовка
750 г.
Гриби Гливи
250 г.
Зелень мікс 100г
40 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
50 мл.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Рис відварити до готовності. Помідори помити і нарізати кубиками або скибочками.
02
Зелень помити і подрібнити. Гриби помити і нарізати кубиками або скибочками.
03
Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію, перець за смаком і перемішати салат.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів