Гречані котлети  - Image

Гречані котлети

Кількість порцій: 4Час приготування: 40 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Виявляється, смачні і соковиті котлетки можна приготувати не тільки з м'ясного фаршу. Головним інгредієнтом пропонованих котлет є корисна універсальна крупа – гречка. Вони не містять молока, яєць і навіть борошна, тому стравою вдосталь можуть насолодитися вегетаріанці. За зовнішнім виглядом котлети з гречки практично неможливо відрізнити від м'ясних котлет. І найголовніше: щоб приготувати таку страву, Вам не потрібно багато часу і дорогі інгредієнти. Не дивлячись на легкість і простоту рецепта, вони виходять дуже смачними як холодні, так і гарячі. Ці дієтичні котлетки можна подати до будь-якого гарніру або в якості самостійної страви, поливши їх грибним соусом.

Продукти для рецепту

Крупа гречана
29.90 - 39.40

Крупа гречана

за 1 кг

Інгредієнти

Крупа гречана

100 г.

Печериці Українські Печериці Кремові 500г

150 г.

Цибуля ріпчаста фасована від 3кг

60 г.

Зелень мікс 100г

20 г.

Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл

20 мл.

Спеція Суміш перців

за смаком

Сіль Єгипет

за смаком

Етапи приготування

01

Гречану крупу відварити в підсоленій воді до готовності. Печериці помити, нарізати кубиками й обсмажити.

02

Цибулю очистити від лушпиння, подрібнити і обсмажити до золотистого кольору. Зелень помити, просушити і подрібнити.

03

Всі інгредієнти з'єднати. Мокрими руками сформувати котлети і обсмажити на олії по кілька хвилин з кожного боку.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Печиво мед-тахіні

Печиво мед-тахіні

10

30 хв