Картопля з грибами по-сибірськи - Image

Картопля з грибами по-сибірськи

Кількість порцій: 4Час приготування: 50 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Сибір... Які асоціації викликає у вас це слово? Напевно, у всіх Сибір асоціюється з тріскучими морозами і лютими зимами. А ще з рецептом страви "картопля з грибами по-сибірськи". Це дуже проста у приготуванні страва. Приготування страви не займе у вас багато часу, адже не все смачне обов'язково потрібно готувати цілий день і в кілька етапів. Але поживна та дуже корисна страва відмінно зігріє і заправить ваш організм необхідною кількістю білків і вуглеводів, які так добре поєднуються в цій страві. Тому страва є дуже актуальною в люту зиму і тріскучі морози. Отже, пропонуємо приступати до приготування страви.

Інгредієнти

Заморожені опеньки

700 г.

Картопля

1 кг.

Цибуля ріпчаста

2 шт.

Олія рослинна

3-4 ст. л.

Сметана

250 г.

Кріп

1/2 пучка

Сіль

за смаком

Етапи приготування

01

Гриби і цибулю порізати. Обсмажити суміш на рослинній олії.

02

Порізати соломкою картоплю. Додати її на сковорідку до смажених грибів.

03

Смажити майже до готовності. Приправити сметаною, посолити і смажити ще кілька хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Картопля з грибами по-сибірськи – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua