
Печені гриби з кабачками
Таку страву відмінно подавати в будь-який час доби і в будь-який час року. Вона має ряд переваг перед іншими стравами. По-перше, печені гриби з кабачками дуже легко і просто готуються. По-друге, у страві всього лише чотири інгредієнти, які завжди є в супермаркетах в будь-який час року. По-третє, ці продукти досить дешево коштують, а значить ви заощадите гроші. Ну і врешті-решт це неймовірно корисна і смачна овочева страва. До того ж вона відмінно урізноманітнює ваш раціон, коли прийшов християнський піст. Печені гриби з кабачками не надто калорійна страва, а значить її можна вживати навіть сидячи на дієті. Обов'язково порадуйте свою сім'ю такою смачною стравою. Приємного апетиту!
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Печериці Українські Печериці Кремові 500г
500 г.
Кабачок
800 г.
Сіль Єгипет
1 ч. л.
Петрушка 70г
по вкусу
Етапи приготування
01
Гриби порізати шматочками і викласти в глибоке деко. Поставити в розігріту до 220°С духовку на 10 хвилин.
02
Кабачки вимити, очистити від шкірки, розрізати вздовж на 4 частини і порізати часточками.
03
Кабачки покласти до грибів, посолити і перемешати. Запікати 40 хвилин. При подачі посипати порізаною петрушкою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів