Гриби з корицею і лимонним соком - Image

Гриби з корицею і лимонним соком

Кількість порцій: 5Час приготування: 40 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Цей рецепт припускає використання самих різних видів грибів, тобто господиням можна сміливо експериментувати. Гриби бажано не мити водою, просто обрізати плодоніжки і почистити капелюшки. Це сміливе поводження з грибами додасть у ваше меню цікаву закуску або гарнір до основного блюда. Своїм глибоким, насиченим смаком ця закуска зобов'язана швидко приготованим грибам, лимонному соку и кориці. Щоб до кінця насолодитися не тільки грибами, але і дивовижним корично-лимонним соусом, до страви необхідно приготувати шматок гарного свіжого білого або чорного хліба. Подавати гриби потрібно теплими або кімнатної температури.

Інгредієнти

Гриби

700 г.

Чебрець

2 гілочки

Петрушка

за смаком

Кориця

4 палички

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Лимонний сік

за смаком

Оливкова олія

за смаком

Часник

5 зубчиків

Етапи приготування

01

У грибів обрізати плодоніжки і почистити капелюшки щіткою. Великі гриби нарізати.

02

На сковороді нагріти оливкову олію, додати часник, петрушку, чебрець, корицю, сіль, перець.

03

Зверху викласти гриби, смажити 10 хвилин.

04

Вимкнути вогонь, додати лимонний сік і перемішати.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв