Сирний пиріг із фейхоа і полуничним соусом - Image

Сирний пиріг із фейхоа і полуничним соусом

Кількість порцій: 10Час приготування: 1 год 50 хвСкладність: ВажкийПрийом їжі: Обід

Кисло-солодкі плоди фейхоа, ароматна солодка полуниця з сиром - інтригуюче очікування. Давайте, не гадатимемо, що вийде з цих смачних продуктів - а візьмемо, і приготуємо! Сирний пиріг із додаванням фруктів - це те, що ви шукали, завжди смачно і апетитно. Фейхоа унікальний плід, не говорячи про його "вітамінні здібності". Універсальна ягода, застосувань якої немає меж. Її використовують не лише у випічці, але і в приготуванні варення, компотів і соусів. Влаштуйте солодку вечерю, і подаруєте задоволення своїй сім'ї. Незабутнього відчуття!

Продукти для рецепту

Борошно 7 1кг
21.90

Борошно 7 1кг

1 кг

Інгредієнти

Борошно 7 1кг

200 г.

Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт

1 шт.

Цукор Ваш Цукор 10кг

200 г.

Компот Yan з фейхоа 0,95л

300 г.

Масло вершкове домашнє

100 г.

Полуниця

250 г.

Ром Pott 54% 0,7л

30 мл.

Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл

15 мл.

Лікер Cointreau 40% 1л

30 мл.

Крохмаль Dr.Oetker 1кг

1 ч. л.

Сир кисломолочний Доообра Ферма знежирений 0,5% 400г

300 г.

Сіль Єгипет

1/4 ч. л.

Етапи приготування

01

Борошно просіяти і пересипати в миску. Натерти в неї заморожене тверде вершкове масло. Посолити, насипати цукор (50 г.) і розмішати.

02

Налити в тісто ром (можна і воду). Вимісити. Стіл присипати борошном і розкачати на ньому тісто дуже тонко. Готове тісто відправити до холодильника на 20 хвилин.

03

Перш ніж перейти до начинки слід розігріти духовку до 190°C. Потім витягнути з холодильника охолоджене тісто і відразу помістити в духовку на 20 хвилин.

04

Перейти до начинки. Плоди фейхоа очистити, порізати на невеликі шматочки. Помістити в посудину, збризнути лимонним соком, присипати цукром і перемішати. Настоювати 10 хвилин.

05

Помістити у блендер сир, цукор і яйця. Збити. Викласти на тісто фейхоа, і полити сирною масою.

06

Повернути тісто назад в духовку. Випікати 30 хвилин.

07

Останній етап - крем. У сотейник покласти чисту полуницю, посипати її цукром і залити лікером. Довести до кипіння і відразу збити міксером до утворення легкої маси. Потім додати крохмаль 1 ч. л., стільки ж холодної води, і відразу зняти з вогню.

08

Дістати тісто, змастити кремом. Подавати гарячим.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв