Пісочне печиво з ванільним цукром - Image

Пісочне печиво з ванільним цукром

Кількість порцій: 4Час приготування: 50 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

Перед вами один з найпростіших рецептів печива. Робиться воно досить швидко і знадобиться вам всього-навсього 3 інгредієнта. Хоча це, звичайно, не обов'язково. Печиво досить смачне саме по собі, але зовсім не зайвим буде додати в нього різноманітні добавки. Наприклад, цедра (лимонна, апельсинова або цедра лайма), шоколадні крихти, родзинки, горіхи, цвітна присипка, глазур (молочна, з соком лайма або шоколадна), сухофрукти (буде оригінально додати сушену журавлину або вишню) ... Загалом, достатньо підключити свою фантазію і щоразу печиво матиме новий, унікальний смак. Заінтриговані? Тоді приготуйте його скоріше!

Інгредієнти

Масло вершкове

125 г.

Цукор ванільний

70 г.

Борошно пшеничне

180 г.

Етапи приготування

01

Вершкове масло збити з цукром (50 г) в пухку масу. Всипати просіяне борошно. Замішати однорідне тісто. Тісто розкачати завтовшки в 1 см. Вирізати формочками кружечки.

02

Духовку розігріти до 190°C. Деко застелити пергаментним папером. Викласти печиво на деко і поставити в холодильник на 20 хвилин. Потім дістати, посипати цукром, покласти в духовку і випікати 15-20 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв

Пісочне печиво з ванільним цукром – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua