
Ругалах - печиво з маком
Ругалах - це страва єврейської кухні. Єврейська кухня дуже складна і незвичайна. На формування єврейської кухні великий вплив зробили релігійні звичаї і викликані ними обмеження. Найбільшою популярністю користуються страви з великою харчовою і біологічною цінністю, які містять достатню кількість вітамінів, повноцінних білків, мінеральних речовин, легко засвоюваних організмом. Сьогодні ми і пропонуємо приготувати вам прекрасний еврейський десерт ругалах. Це макове печиво дуже смачне і корисне. У ньому присутні дуже корисні продукти. Воно буде дуже гарним сніданком для вас. До нього підходять ідеально соки і чай. Також добре вживати таке печиво з кисілем.
Інгредієнти
Борошно
180 г.
Вершкове масло
150 г.
Цукрова пудра
15 г.
Сир "Філадельфія"
150 г.
Лимонний сік
0,5 ч. л.
Мак
100 г.
Цукор
4 ст. л.
Молоко
150 мл.
Родзинки
2 ст. л
Мигдаль мелений
2 ст. л
Cіль
за смаком
Ваніль
за смаком
Етапи приготування
01
Змішати борошно, цукор, сіль і ваніль. Додати до цієї суміші вершковий сир, лимонний сік і масло. Замісити тісто, розділити на 2 частини і поставити в холодильник на 2 години.
02
Для начинки мак змішати з цукровою пудрою, родзинками і 1 ст. л. розтопленого масла, залити молоком і довести до кипіння. Залишити настоюватися під кришкою. Додати мелений мигдаль, перемішати.
03
Тісто розкачати в коло і розрізати його на 10 частин. Кожну частину розкачати, викласти начинку і загорнути.
04
Розігріти духовку до 200°C. Випікати "ругалах" 20 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів