Печиво з мигдалем, корицею та імбиром - Image

Печиво з мигдалем, корицею та імбиром

Кількість порцій: 15Час приготування: 50 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Рецепт сподобається всім, хто любить мигдаль і мигдалеву випічку. За запропонованим рецептом виходить печива приблизно 45 штук. Тому пропонується очистити від шкірки саме 45 горіхів. Вони потрібні для прикраси: горішки вдавлюються в кожний коржик, сформований із тіста. Мигдаль можна замінити волоськими горіхами або фундуком. Щоб надлишок прянощів: меленого імбиру і кориці не перебивав смак мигдалю, не перестарайтеся з їх додаванням у випічку. Не перетримуйте печиво в духовці, інакше воно стане твердим і буде кришитися. Пісочне печиво з мигдалем, корицею і імбиром вийде ароматним, ніжним, розсипчастим і хрустким.

Продукти для рецепту

Масло вершкове домашнє
605.00

Масло вершкове домашнє

за 1 кг

Інгредієнти

Масло вершкове домашнє

150 г.

Цукор Ваш Цукор 10кг

150 г.

Цукор ванільний Auchan 8г

2 ч. л.

Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт

3 шт.

Мигдаль

100 г.

Спеція Імбир мелений

1 ч. л.

Кориця Еко мелена 20г

1 ч. л.

Розпушувач тіста Добрик 15г

2 ч. л.

Борошно 7 1кг

400 г.

Етапи приготування

01

Близько 45 горіхів залити окропом. Залишити на 10 хвилин.

02

Далі мигдаль очистити від шкірки.

03

Решту мигдаля подрібнити в блендері.

04

Масло розтерти з цукром і ванільним цукром.

05

У масу додати яйця і перемішати. Потім додати корицю, імбир, подрібнені горіхи і перемішати.

06

Додати розпушувач і борошно, замісити не сильно круте тісто.

07

На деко, застелене папером для випічки, викласти сформовані з тіста коржі.

08

У кожен коржик втиснути горішок.Поставити в розігріту до 150°C духовку і випікати 20 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв