
Оладки шоколадні
Тісто для запропонованих шоколадних оладок нічим по консистенції не відрізняється від тіста для звичайних оладок, а значить нагадує густу сметану. За бажанням в тісто можна додати корицю, яка добре підкреслить шоколадний смак оладок. Оладки за цим рецептом виходять ніжними і пишними, виглядають дуже апетитно. Пишність забезпечить сода, що вступила в реакцію з лимонним соком. У процесі смаження оладки збільшаться в розмірі. При подачі біла сметанка відмінно буде контрастувати з оладками шоколадного кольору. Витративши зовсім небагато часу, Ви приготуєте смачненькі "шоколадушкі" до сніданку або чаювання.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Кефір Зарог 2,5% 870г
400 мл.
Борошно пшеничне вищий гатунок
300 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
60 г.
Яйце куряче С0 1шт
1 шт.
Сода харчова 500г
2 г.
Какао-напій Юнга Какао з молоком 300г
40 г.
Лимон
20 г.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
30 мл.
Етапи приготування
01
Кефір змішати з лимонним соком, цукром і яйцями. Трохи збити, а потім додати просіяне борошно з какао-порошком і содою. Довести тісто до однорідної консистенції.
02
Розігріти сковороду з рослинною олією. Викладати тісто столовою ложкою на сковороду і смажити оладки з двох сторін. Подавати зі сметаною або соусами.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів