
Смажений кабачковий суп
Смажений кабачковий суп - дуже корисна страва з надзвичайно ніжним смаком. Цей легкий овочевий суп-пюре простий у приготуванні і дуже економний. Страви з кабачка рекомендуються людям із серйозними захворюваннями шлунково-кишкового тракту, ожирінням і діабетом. Цей овоч містить дуже мало калорій, всього 27 кКал на 100 г м'якоті. До того ж кабачковим супом можна безбоязно годувати маленьких дітей, страви з кабачка не викликають алергічних реакцій і висипань на дитячій шкірі. Смажений кабачковий суп бажаний в раціоні кожної людини. Подавати його можна зі свіжим хрустким хлібом або з грінками.
Інгредієнти
Кабачок
1 шт.
Цибуля
1 шт.
Часник
4 зубчики
Оливкова олія
1 ст. л.
Розмарин
1 ч. л.
Курячий бульйон
600 мл.
Бекон
за смаком
Перець чорний мелений
1/2 ч. л.
Сіль
1 ч. л.
Шавлія
2 ч. л.
Етапи приготування
01
Очистити шкірку з кабачка гострим ножем. Нарізати кабачок кубиками.
02
Цибулю очистити і нарізати великими шматочками. Очистити часник.
03
Змішати кабачки, цибулю і часник. Додати оливкову олію, шавлію, розмарин, сіль і перець. Все перемішати.
04
Викласти кабачок зі спеціями в жаровню і запікати 40 хвилин при температурі 100°C.
05
Бекон запекти протягом 10 хвилин при тій же температурі.
06
Запечений з овочами та спеціями кабачок перекласти в блендер. Перетерти кабачок в пюре. Додати курячий бульйон і довести до кипіння. Варити 5 хвилин.
07
Посолити, поперчити. Подавати з беконом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів