Вінегрет з грибами - Image

Вінегрет з грибами

Кількість порцій: 4Час приготування: 2 годСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Вінегрет - один з самих популярних салатів на пострадянському просторі, в російській кухні з'явився в XIX столітті і є запозиченням із західноєвропейської кухні. Простий в приготуванні і обов'язковий в раціоні для тих, що постять і вегетаріанців. Вінегрет з грибами - дуже вдала варіація звичайного класичного вінегрету. Гриби містять вітаміни А, В, З, РР і різні мінеральні речовини, а також багато екстрактних і ароматичних речовин, які добре впливають на травлення. Для приготування вінегрету використовують солоні або мариновані гриби. Вони відмінно поєднуються з відвареними овочами і надають салату нотку пікантності.

Інгредієнти

Буряк

1 шт.

Картопля

2 шт.

Морква

1 шт.

Гриби мариновані

200 г.

Огірки солоні

1 шт.

Цибуля ріпчаста

1 шт.

Перець чорний мелений

за смаком

Олія рослинна

3 ст. л.

Сік лимонний

1 ст. л.

Сіль

за смаком

Етапи приготування

01

Буряк, картоплю і моркву відварити. Після, остудити і нарізати маленькими кубиками.

02

Цибулю очистити, дрібно нарізати. Гриби і огірки нарізати кубиками.

03

У мисці збити рослинну олію разом з лимонним соком. Всі нарізані овочі викласти в салатницю, заправити соусом з олії і лимонного соку. Посолити і поперчити за смаком.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Вінегрет з грибами – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua