Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти овочі консервація › Салат український
Салат український

Салат український

Консервовані салати на зиму - це подарунок для господині. По-перше, ви економите час сервірування столу: відкрили банку і у вас готова повноцінна страва. А по-друге, це багата мінеральними речовинами добавка до харчового раціону взимку. Про вітаміни, звичайно, тут мова не йде, але мікроелементи при тепловій обробці дійсно до єдиного всі зберігаються. Звичайно, зараз можна все купити в супермаркетах. Але домашня консерва поза конкуренцією. До того ж домашнє консервування є корисним літнім проведенням часу. Сьогодні ми навчимо вас готувати прекрасний зимовий салат "Український". Відкривши баночку такого салату взимку ви відмінно урізноманітите ваше меню.

Кількість порцій 12
Час приготування 120 хв

  1. 1. Сіль — 40 г.
  2. 2. Перець горошком — 20 шт.
  3. 3. Олія рослинна — 0,5 л.
  4. 4. Морква — 500 г.
  5. 5. Цибуля болгарська — 500 г.
  6. 6. Перець солодкий — 1,5 кг.
  7. 7. Помідори — 1,5 кг.
  8. 8. Цукор — 80 г.
  9. 9. Оцет 9% — 100 мл.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Помідори нарізати півкільцями, моркву нашаткувати, цибулю кільцями порізати, перець нарізати смужками.

  2. Всі овочі скласти в мисці, додати в миску оцет, цукор, сіль і олію рослинну.

  3. Перемішати салат, скласти в банки, додати в кожну по 4 горошини перцю, поставити стерилізувати на 1 годину, після закатати. Перевернути догори, накрити покривалом.