Салат з куркою, перцем і морквою - Image

Салат з куркою, перцем і морквою

Кількість порцій: 2Час приготування: 25 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Салат готується дуже просто, продукти самі звичайні. У підсумку виходить швидко, дешево і ситно. Салат виходить легким, за рахунок овочів соковитим, і в той же час ситним, так як до складу входить обсмажена курка. Філе курки можна готувати і в мультиварці. Режим вибирають «підсмажування» або «випічка», час приготування становить 15 хвилин. Болгарський перець повинен бути великим, м'ясистим, краще червоного, оранжевого або жовтого кольору. Салат можна подавати в холодному або гарячому вигляді. Підходить такий салат, як до святкового столу, так і для звичайного обіду або вечері.

Інгредієнти

Куряче філе

100 г.

Морква

100 г.

Солодкий перець

100 г.

Часник

1 зубчик

Соняшникова олія

2 ст. л.

Сметана

2 ст. л.

Сіль

за смаком

Чебрець

за смаком

Етапи приготування

01

Моркву натерти на крупній тертці, перець нарізати тонкими скибочками, філе курки - кубиками.

02

У сковороді розігріти олію, обсмажити куряче філе протягом 4 хвилини з обох сторін.

03

Змішати курку з овочами, додати часник, пропущений через прес. Заправити салат сметаною, посолити за смаком і додати чебрець.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Салат з куркою, перцем і морквою – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua