Салат з апельсином, гранатом і сиром фета - Image

Салат з апельсином, гранатом і сиром фета

Кількість порцій: 4Час приготування: 1 годСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Вишуканий, корисний і смачний салатик, який урізноманітнить не тільки Ваш повсякденний раціон, а й святкове застілля своїми яскравими фарбами і цікавим смаком. Дольки кисло-солодких апельсинів і дорогоцінні зерна граната, що потопають у зелені салатного листя, надають свіжість і легкість. Знаменитий грецький сир фета завдяки своєму злегка солонуватому смаку вносить нотку пікантності і робить салат ситним і поживним. І наостанок невеликий секрет як швидко очистити гранат: необхідно занурити дві половинки плоду в крижану воду. По-перше, Ви не забруднитеся важко виведеним гранатовим соком. По-друге, в холодній воді зернятка легко витягуються зі шкірки і залишаться цілісними.

Інгредієнти

Буряк

240 г.

Гранат

200 г.

Апельсин

200 г.

Сир фета

100 г.

Суміш салатних листків

200 г.

Оливкова олія

30 мл.

Сіль

за смаком

Етапи приготування

01

Буряк помити, відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або соломкою. Салат помити, просушити, нарвати руками.

02

Гранат розібрати на зерна. Сир фета нарізати кубиками або розкришити. Очистити апельсини, розібрати на часточки, очистити часточки від плівок.

03

Всі інгредієнти з'єднати. Додати олію і перемішати салат.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв