Мінестроне з куркою - Image

Мінестроне з куркою

Кількість порцій: 5Час приготування: 55 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Мінестроне - це страва італійської кухні. У буквальному сенсі слова мінестроне означає "великий суп", тобто суп з безліччю інгредієнтів. Італійці придумали цей легкий суп з сезонних овочів з додаванням пасти або рису. У нашому випадку будемо добавляти макарони і курку. Страва дуже поширена в Італії. Це дуже ситний і корисний суп. По-перше він дуже густий, тому ви можете навіть не намагатися приготувати що-небудь на друге. По-друге він дуже корисний, тому що містить в собі безліч різних інгредієнтів, які й забезпечать різноманітність мікроелементів. А по-третє - це ж суп «другого» дня. Так, що якщо немає часу можете спокійно готувати його заздалегідь на три дні вперед - всі ваші будуть задоволені.

Інгредієнти

Курячий бульйон

1 л.

Дрібні макарони

100 г.

Пармезан

за смаком

Куряче філе

1 шт.

Петрушка

2 ст. л.

Горох (заморожений)

400 г.

Помідори

400 г.

Селера

2 стебла

Морква

1 шт.

Подрібнений часник

1 зубчик

Цибуля

1 шт.

Оливкова олія

2 ст. л.

Вода

1 стакан

Етапи приготування

01

Відварити курячу грудинку. Обсмажити подрібнену цибулю і часник на олії. Додати нарізану моркву, селеру і тушкувати овочі до м'якості.

02

Нарізати помідори і добавити до інших овочів. Залити все бульйоном і склянкою води. Довести до кипіння.

03

Додати дрібні макарони, горох, відварену грудинку курки, нарізану петрушку. Варити 10 хвилин.

04

Посипати суп тертим пармезаном і подавати гарячим.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Мінестроне з куркою – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua