Баклажани з грецькими горіхами - Image

Баклажани з грецькими горіхами

Кількість порцій: 8Час приготування: 1 годСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Раді представити вашій увазі рецепт прекрасної страви під назвою "Баклажани з грецькими горіхами". Страва дуже оригінальна. Вона стане відмінною закускою на вашому святковому столі. Завдяки вмісту таких цінних у кулінарному сенсі слова продуктів, як волоські горіхи і баклажани ви зможете отримати максимальну вигоду від цієї страви. Волоські горіхи, до речі, вживати дуже корисно для того, щоб запобігти авітамінозу. А ще їх корисно їсти при нестачі в організмі солей кобальту і заліза. А баклажани містять велику кількість клітковини, яка допомагає виводити з організму зайву рідину разом зі шлаками. Ось таку корисну страву ми вам пропонуємо приготувати.

Інгредієнти

Баклажани

2 шт.

Грецькі горіхи

150 г.

Часник

1 зубчик

Майонез

за смаком

Сіль

за смаком

Соняшникова олія

за смаком

Етапи приготування

01

Баклажани нарізати кружечками, товщиною не більше 1 см.

02

Покласти їх у миску і посолити за смаком. Залишити їх на 30 хвилин.

03

Тим часом подрібнити горіхи. До горіхів додати зубчик часнику, пропущений через прес і за смаком майонез. Все ретельно перемішати до однорідної "каші".

04

Просолені баклажани промити під холодною водою. Потім обсмажити їх на сковороді, з двох сторін, до золотистого кольору.

05

Після чого викласти баклажани на паперовий рушник, щоб прибрати надлишки масла.

06

На кожен кружечок баклажана покласти горіхову масу і вирівняти. Готову страву поставити на 1-2 години в холодильник і можна подавати.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Баклажани з грецькими горіхами – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua