
Баклажани з грецькими горіхами
Раді представити вашій увазі рецепт прекрасної страви під назвою "Баклажани з грецькими горіхами". Страва дуже оригінальна. Вона стане відмінною закускою на вашому святковому столі. Завдяки вмісту таких цінних у кулінарному сенсі слова продуктів, як волоські горіхи і баклажани ви зможете отримати максимальну вигоду від цієї страви. Волоські горіхи, до речі, вживати дуже корисно для того, щоб запобігти авітамінозу. А ще їх корисно їсти при нестачі в організмі солей кобальту і заліза. А баклажани містять велику кількість клітковини, яка допомагає виводити з організму зайву рідину разом зі шлаками. Ось таку корисну страву ми вам пропонуємо приготувати.
Інгредієнти
Баклажани
2 шт.
Грецькі горіхи
150 г.
Часник
1 зубчик
Майонез
за смаком
Сіль
за смаком
Соняшникова олія
за смаком
Етапи приготування
01
Баклажани нарізати кружечками, товщиною не більше 1 см.
02
Покласти їх у миску і посолити за смаком. Залишити їх на 30 хвилин.
03
Тим часом подрібнити горіхи. До горіхів додати зубчик часнику, пропущений через прес і за смаком майонез. Все ретельно перемішати до однорідної "каші".
04
Просолені баклажани промити під холодною водою. Потім обсмажити їх на сковороді, з двох сторін, до золотистого кольору.
05
Після чого викласти баклажани на паперовий рушник, щоб прибрати надлишки масла.
06
На кожен кружечок баклажана покласти горіхову масу і вирівняти. Готову страву поставити на 1-2 години в холодильник і можна подавати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів