
Печена картопля із пармезаном
Страва із печеної картоплі з сиром - це відмінний варіант, щоб зробити звичайну вечерю приємною і трохи святковою. Ви легко зробите її, адже вона не вимагає дуже багато зусиль. Але при цьому отримаєте чудову страву і багато задоволення від з'їденої вечері. Здавалося б, звичайна картопля із сиром, але якщо це все запекти, ви отримаєте чудову, ніжну і соковиту страву, яка урізноманітнить ваше вечір, порадує ваших рідних і залишить після себе море позитивних емоцій. Ви можете готувати таку печену картоплю не тільки на звичайну вечерю, а й подавати її гостям - вона буде добре виглядати навіть на святковому столі.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
220 г.
Масло вершкове домашнє
100 г.
Сир Пармезан Poggioli Reggiano 24міс 32%
100 г.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
10 мл.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
60 мл.
Сир Херсонський Сир Королівський 45%
60 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Картоплю добре помити, зробити хрестоподібний надріз (розрізати не до кінця). Духовку розігріти до 200°C градусів. Сир нарізати невеликими скибочками.
02
Масло нарізати скибочками. Викласти в картоплю скибочки сиру і масла. Покласти картоплю на деко, поставити в духовку і запікати близько 45 хвилин.
03
Вершки трохи збити. Сир натерти на дрібній тертці. Дістати картоплю, полити вершками, посипати сиром і знову поставити на 15 хвилин. Потім можна подавати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів