Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти цукор цукор › Савоярді
Савоярді

Савоярді

Вашій увазі рецепт відомого на весь світ італійського бісквітного печива савоярді. Воно користується великою популярністю не тільки як ароматна і ніжна випічка для приємного чаювання, але і як необхідний компонент для багатьох десертів. «Дамські пальчики» (ще одна поширена назва цього печива) зустрінеш далеко не в усіх магазинах, але без нього практично неможливо приготувати класичний італійський тірамісу. Однак не поспішайте засмучуватися, адже без особливих зусиль його можна самостійно спекти в домашніх умовах, що і пропонуємо Вам зробити. Все, що Вам потрібно, без сумніву знайдеться на кухні у будь-якої господині – яйця, борошно і цукор. Ну і прикраса у вигляді цукрової пудри.

Кількість порцій 4
Час приготування 35 хв

  1. 1. Яйця — 3 шт.
  2. 2. Цукрова пудра — 30 г
  3. 3. Цукор — 60 г
  4. 4. Борошно — 50 г
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Збийте білки до білої піни, потім додайте половину загального обсягу цукру і продовжуйте збивати, поки цукор не розчиниться, а маса не стане гладкою і блискучою.

  2. Другу половину цукру з'єднайте з жовтками і збивайте до отримання світлої та пишної легкої маси.

  3. Обережно з'єднайте білки з жовтками, просійте туди ж борошно, перемішайте легкими рухами знизу вгору, зберігаючи повітря.

  4. Перекладіть тісто в кондитерський мішок або щільний пакет і видавіть на деко, застелене папером для випічки, у вигляді паличок довжиною 10-12 см.

  5. Двічі посипте цукровою пудрою через сито і залиште на 10-15 хвилин.

  6. Випікайте до золотисто-бежевого кольору при температурі 190-200°С близько 10-12 хвилин.