
Оладки з гарбуза з медом
Оладки популярні, напевно, у всіх країнах світу. І це не просто так, адже таку нескладну страву як оладки може приготувати майже кожен, навіть той, хто на перший погляд не дуже дружить з тістом. Хорошою основою для оладок є гарбуз. Адже далеко не всі люди люблять гарбуз у чистому вигляді, а от у оладках він просто прекрасний. Тому якщо у вас, наприклад, залишився гарбуз після Хелловіна, то ось вам прекрасний рецепт, щоб його використати. При подачі полийте гарбузові оладки медом (будь-яким на ваш смак, найкраще підійде квітковий), він чудово поєднується з гарбузом. За бажанням можете подати оладки зі сметаною і / або пудрою.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Гарбуз Хоккайдо
1 кг.
Борошно пшеничне вищий гатунок
200 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Цукор Ваш Цукор 10кг
80 г.
Мед Літній Мед 750г
60 г.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
15 мл.
Етапи приготування
01
Гарбуз помити, очистити від шкірки, нарізати шматочками і натерти на дрібній тертці. Додати до гарбуза сіль, цукор, просіяти борошно. Добре все перемішати до однорідного стану.
02
Олію розігріти на сковороді. Викладати оладки ложкою на сковороду і смажити по 2 хвилини з кожного боку до золотистого кольору. Перед подачею полити оладки медом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів