
Галушки білоруські
Галушки білоруські стануть відмінною закускою до будь-якої страви. У міру жирні і поживні вони наповнять вас силою та енергією. Готувати такі галушки простіше простого, а крутити їх - одне задоволення. Можна сміливо влаштовувати жіночі посиденьки і в той же час готувати цю страву. Ніжні кульки з картоплі та м'яса прийдуть до смаку вашому коханому, піднімуть йому настрій навіть після довгого, виснажливого дня. Також вони стануть відмінним доповненням до будь-якої першої страви. А ось кмин наповнить вашу оселю теплом і ароматом ідилії. Приготуйте для своїх близьких щось особливе, і вони стануть цінувати вас ще більше.
Інгредієнти
Картопля
550 г.
Фарш свинний
100 г.
Кмин
5 г.
Сіль
за смаком
Етапи приготування
01
Картоплю помити, очистити, натерти на дрібній тертці. Максимально віджати зайву рідину. Фарш посолити.
02
З картоплі зробити коржик, в середину покласти трохи фаршу і закріпити. Скачати в невелику кульку. Закип'ятити воду, посолити і опустити кульки в киплячу воду. Варити близько 15-20 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів