Салат "Нафаня" - Image

Салат "Нафаня"

Кількість порцій: 1Час приготування: 20 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Дуже ситний і корисний салат «Нафаня» досить простий у приготуванні, його можна приготувати і в свята, і в будні. Салат «Нафаня» є надзвичайно легким і по - справжньому літнім салатом. Велика різноманітність компонентів салату чудово поєднується і має в підсумку дуже незвичайний смак. Гриби для салату зазвичай беруться мариновані, але можна готувати салат зі свіжими грибами, які попередньо відварюють і злегка підсмажують. Салат робиться шарами з невеликою кількістю майонезу. Після приготування салат повинен обов'язково настоятися і просочитися протягом 30-40 хвилин.

Продукти для рецепту

Огірки солені
169.00

Огірки солені

за 1 кг

Інгредієнти

Огірки солені

30 г.

Помідори рожеві фасовка

30 г.

Перець солодкий Palermo Tri-Color нарізаний пастеризований 500мл

20 г.

Гриби білі Шарм мариновані 480г

15 г.

Шинка Argal Йорк Сендвіч

20 г.

Сир твердий Грана Падано 32%

20 г.

Маслини Маестро де Оліва чорні без кісточки 360г

10 г.

Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г

40 г.

Сухарі панірувальні ХПП білі 200г

15 г.

Петрушка 70г

за смаком

Сіль Єгипет

за смаком

Етапи приготування

01

Листя салату викласти, як основу салату. Шинку нарізати середніми кубиками і укласти першим шаром.

02

Другим шаром укласти нарізаний кубиками твердий сир. Нарізати шматочками білі гриби і укласти поверх сиру.

03

Маслини без кісточок нарізати кружечками і укласти на гриби.

04

Помідор, огірок і солодкий перець нарізати кубиками. Укласти шарами поверх решти салату.

05

Залити майонезом з сіллю. Зверху посипати сухариками з білого хліба і прикрасити зеленню петрушки.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв