
Картопля з грибами по-сибірськи
Сибір... Які асоціації викликає у вас це слово? Напевно, у всіх Сибір асоціюється з тріскучими морозами і лютими зимами. А ще з рецептом страви "картопля з грибами по-сибірськи". Це дуже проста у приготуванні страва. Приготування страви не займе у вас багато часу, адже не все смачне обов'язково потрібно готувати цілий день і в кілька етапів. Але поживна та дуже корисна страва відмінно зігріє і заправить ваш організм необхідною кількістю білків і вуглеводів, які так добре поєднуються в цій страві. Тому страва є дуже актуальною в люту зиму і тріскучі морози. Отже, пропонуємо приступати до приготування страви.
Інгредієнти
Заморожені опеньки
700 г.
Картопля
1 кг.
Цибуля ріпчаста
2 шт.
Олія рослинна
3-4 ст. л.
Сметана
250 г.
Кріп
1/2 пучка
Сіль
за смаком
Етапи приготування
01
Гриби і цибулю порізати. Обсмажити суміш на рослинній олії.
02
Порізати соломкою картоплю. Додати її на сковорідку до смажених грибів.
03
Смажити майже до готовності. Приправити сметаною, посолити і смажити ще кілька хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів