Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти м'ясо європейська › Овочеве рагу з куркою
Овочеве рагу з куркою

Овочеве рагу з куркою

Ви зробили правильно, якщо вибрали саме цю страву для вечері. Курка - м'ясо дієтичне, а значить його наявність в даній страві порадує любителів легкої і некалорійної їжі. Про шкоду смаженої, важкої і жирної їжі зараз багато говорять. Тому дана страва стане радістю дня для тих людей, які дотримуються правильного способу життя і вважають за краще не навантажувати свій шлунок смаженою і жирною їжею. Звичайно, тут присутня жарка, але не в тій кількості, щоб сильно навантажити підшлункову або шлунок. Адже, всім відомо, що тушковані продукти звичайно легше засвоюються організмом. Тому, якщо ви обома руками за здорову їжу, приготуйте на вечерю овочеве рагу з куркою.

Кількість порцій 4
Час приготування 60 хв

  1. 1. М'ясо (куряче філе) — 500 г.
  2. 2. Цибуля ріпчаста — 3 шт.
  3. 3. Морква — 5 шт.
  4. 4. Цвітна капуста — 1 шт.
  5. 5. Зелений горошок (консервований) — 300 г.
  6. 6. Кукурудза (консервована) — 300 г.
  7. 7. Сметана — за смаком
  8. 8. Сіль — за смаком
  9. 9. Перець солодкий червоний (свіжий) — 2 шт.
  10. 10. Олія — 15 г.
  11. 11. Селера — 15 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Моркву та цибулю почистити. З перцю видалити зернятка. Після чого цибулю, моркву та перець необхідно дрібно порізати. Капусту розібрати на невеликі суцвіття та порізати невеликими смужками.

  2. Обсмажити на невеликій кількості олії моркву, перець, цибулю та куряче м'ясо. Потім протягом 10-15 хвилин тушкувати на середньому вогні, постійно помішуючи.

  3. Покласти на сковорідку, де тушкуються цибуля, перець, морква та куряче м'ясо, суцвіття капусти. Далі, протягом приблизно 3-5 хвилин, продовжити тушкувати страву на сильному воні, іноді перемішуючи. Потім, поступово збавляючи вогонь, тушкувати ще 10 хвилин під кришкою.

  4. Додати до рагу кукурудзу, горошок та сметану. Посолити та залишити тушкуватися на повільному вогні протягом 10-15 хвилин, не забуваючи помішувати. Рагу подавати на стіл гарячим.