
Салат "Ситий пан"
Смажена картопля і свинина надають страві приємний смак, салат виходить смачним і ароматним. Листя салату краще не різати, а рвати. Важливо, щоб вони не пустити сік до того, як салат буде готовий, і зберегли свою форму. Підготовлена для смаження натерта картопля повинна бути сухою. Яйце для салату відварюється без шкаралупи, щоб воно зберегло форму. Воду потрібно довести до кипіння і зменшити вогонь. Головне, щоб вода не почала "вирувати". Розбивають яйце і варять близько однієї хвилини - яйце не повинно зваритися круто. Після цього яйце шумівкою викладають на салат. Інгредієнти салату не перемішують. Блюдо просто ідеально підходить до святкового столу.
Інгредієнти
Картопля
1 шт.
Майонез
30 г.
Петрушка
1 пучок
Базилік
1 пучок
Сіль
10 г.
Оцет
20 г.
Листя салату
100 г.
Помідори черрі
3 шт.
Мариновані гриби
50 г.
Свиняча вирізка
100 г.
Яйця
1 шт.
Соняшникова олія
за смаком
Етапи приготування
01
Листя салату крупно порвати. Свинину нарізати соломкою і викласти на листя салату.
02
У воду додати сіль, оцет, зварити яйце. Розрізати на 4 частини і викласти в салат.
03
Натерти на дрібній тертці картоплю, промити і викласти на серветку.
04
Дрібно нарізати листя базиліка і петрушки, змішати з майонезом. Викласти зверху на свинину.
05
Смажити натерту картоплю на соняшниковій олії і висипати зверху на салат.
06
Прикрасити нарізаними помідорами черрі та маринованими грибами.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів