М'ясний суп-пюре з яблуками та помідорами - Image

М'ясний суп-пюре з яблуками та помідорами

Кількість порцій: 4Час приготування: 3 годСкладність: ВажкийПрийом їжі: Обід

Супи-пюре відмінно засвоюються організмом людини, тому вони незамінні в дитячому та дієтичному харчуванні. Приготування будь-якого супу-пюре полягає в повному подрібненні його інгредієнтів. Овочі, м'ясо, рибу, крупи протирають через сито або ж просто збивають блендером. Якщо в якості бульйону використовувати овочеві відвари, то відповідно суп-пюре перетворюється на вегетаріанське блюдо, але і наш м'ясний суп-пюре - дуже корисна страва, адже до його складу входить не тільки м'ясо, але й помідори з яблуками. Для пом'якшення смаку в суп-пюре іноді додають молоко, вершки або вершкове масло. Подати м'ясний суп-пюре на стіл можна з грінками, пиріжками або млинцями.

Інгредієнти

М'ясо

500 г.

Яблука

2 шт.

Помідори

3 шт.

Морква

1 шт.

Цибуля ріпчаста

1 шт.

Масло вершкове

1 ст. л.

Борошно пшеничне

1 ст. л.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

М'ясо промити під холодною водою, покласти в каструлю, залити водою, поставити на вогонь, довести до кипіння. Періодично прибирати піну, додати сіль, варити до готовності. Після дістати м'ясо, нарізати дрібними шматочками.

02

Очистити моркву і цибулю, дрібно нарізати, обсмажити у вершковому маслі на сковороді, після додати борошно.

03

Бульйон процідити, додати в нього овочі зі сковороди. Обшпарити помідори окропом, зняти шкірку, яблука очистити від шкірки, нарізати їх шматочками.

04

Додати в суп яблука і помідори, варити суп протягом 30 хвилин, після чого подрібнити суп у блендері, перелити в каструлю, додати м'ясо, посолити і поперчити, довести до кипіння.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв