Мясний пиріг (рецепт для НВЧ-печі) - Image

Мясний пиріг (рецепт для НВЧ-печі)

Кількість порцій: 6Час приготування: 1 год 15 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Приготування м'ясного пирога в мікрохвильовій печі - це значна економія часу для будь-якої господині. Завдяки прямому впливу на харчові продукти мікрохвилі сприяють приготуванню їжі в більш короткий термін в порівнянні зі звичайними методами. Також для приготування пирога в мікрохвильовій печі потрібно менше води, жирів і солі. Ну і головна перевага полягає в тому, що приготований в мікрохвильовці, м'ясний пиріг збереже вітаміни і поживні властивості продуктів, які, на жаль, зникають при використанні інших способів приготування. Готовому пирогу необхідно відстоятися у формі хвилин 15, після чого його можна вийняти для повного охолодження.

Продукти для рецепту

Борошно 7 1кг
21.90

Борошно 7 1кг

1 кг

Інгредієнти

Борошно 7 1кг

270 г.

Масло вершкове домашнє

150 г.

Сир Справжній сир Голландський 50%

50 г.

Цукор Ваш Цукор 10кг

5 г.

Котлетне м'ясо свиняче М'ясо Карпат охолоджене

400 г.

Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт

1 шт.

Томатна паста Marinado 25% 460мл

30 г.

Хрін JS Васабі паста тертий 43г

15 г.

Хліб білий Dr.Schar без глютену 200г

15 г.

Гірчиця ВХС Вінницька 125г

15 г.

Сіль Єгипет

за смаком

Етапи приготування

01

Спочатку для пирога потрібно приготувати листкове тісто. Для цього розтоплене вершкове масло змішати з борошном, додати 3/4 склянки теплої води, в котрій розчинити трохи солі та цукру. Швидко замісити тісто, воно повинне бути блискучим та глянцевим. Витримати тісто в холодильнику годину, після чого розкатати його 2-3 рази, складаючи кожного разу в 3-4 шари.

02

Потім потрібно приготувати фарш. Для цього м'ясне філе перемолоти на м'ясорубці та ретельно перемішати. Для приготування начинки хліб замочити у воді, потім покришити його. Змішати разом фарш, хліб, соус, яйце, хрін, гірчицю, сіль. Застелити форму папером для випікання, викласти на нього корж з тіста.

03

На тісто покласти рівним шаром фарш з добавками, посипати пиріг тертим сиром та паніровочними сухарями. Випікати у мікрохвильовій печі близько 20 хвилин на невеликій потужності 150-200 Вт. Готовий пиріг ще повинен відстоятися у формі хвилин 15, після чого витягнути його для повного охолодження.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв