
Мінестроне з куркою
Мінестроне - це страва італійської кухні. У буквальному сенсі слова мінестроне означає "великий суп", тобто суп з безліччю інгредієнтів. Італійці придумали цей легкий суп з сезонних овочів з додаванням пасти або рису. У нашому випадку будемо добавляти макарони і курку. Страва дуже поширена в Італії. Це дуже ситний і корисний суп. По-перше він дуже густий, тому ви можете навіть не намагатися приготувати що-небудь на друге. По-друге він дуже корисний, тому що містить в собі безліч різних інгредієнтів, які й забезпечать різноманітність мікроелементів. А по-третє - це ж суп «другого» дня. Так, що якщо немає часу можете спокійно готувати його заздалегідь на три дні вперед - всі ваші будуть задоволені.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Бульйон курячий Food Studio 500мл
1 л.
Сир Dziugas Пармезан 40%
за смаком
Куряче філе Алан варено-копчене
1 шт.
Петрушка 70г
2 ст. л.
Горох колотий
400 г.
Помідори рожеві фасовка
400 г.
Селера стебло
2 стебла
Морква
1 шт.
Цибуля
1 шт.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
2 ст. л.
Вода негазована Аквуля 2л
1 стакан
Етапи приготування
01
Відварити курячу грудинку. Обсмажити подрібнену цибулю і часник на олії. Додати нарізану моркву, селеру і тушкувати овочі до м'якості.
02
Нарізати помідори і добавити до інших овочів. Залити все бульйоном і склянкою води. Довести до кипіння.
03
Додати дрібні макарони, горох, відварену грудинку курки, нарізану петрушку. Варити 10 хвилин.
04
Посипати суп тертим пармезаном і подавати гарячим.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів