М'ясне рагу - Image

М'ясне рагу

Кількість порцій: 4Час приготування: 2 годСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Цікавий і простий рецепт всім відомого рагу з м'ясом і овочами. Звичайне рагу досить дієтичне - до нього входять лише тушковані овочі. М'ясо ж робить страву більш поживною і соковитою. Надає їй приємний смак. Ви можете взяти будь-яке м'ясо, яке вам більше подобається, чи то свинина, чи курка. Головне - перед подачею на стіл можна страву прикрасити зеленню або додати трохи сметани, ну або те, що ви більше любите. З цією стравою можна добре експериментувати, намагаючись знайти найсмачніший варіант саме для вас. Головне, що в будь-якому варіанті страва виходить дуже смачною. І підійде для прекрасної сімейної вечері або ж обіду.

Продукти для рецепту

Котлетне м'ясо свиняче М'ясо Карпат охолоджене
205.08

Котлетне м'ясо свиняче М'ясо Карпат охолоджене

за 1 кг

Інгредієнти

Котлетне м'ясо свиняче М'ясо Карпат охолоджене

2 кг.

Капуста білокачанна

500 г.

Картопля фасована

500 г.

Цибуля ріпчаста фасована від 3кг

240 г.

Часник

50 г.

Морква

80 г.

Перець зелений фасований

500 г.

Сіль Єгипет

за смаком

Перець чорний Kotanyi горошок 70г

за смаком

Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл

за смаком

Етапи приготування

01

М'ясо нарізати кубиками, додати сіль, перець і покласти в сковороду. Залити м'ясо водою і тушкувати до готовності. Капусту нарізати соломкою. Картоплю помити, очистити, нарізати кубиками.

02

Розігріти на сковороді олію, обсмажити капусту і картоплю. Цибулю і часник очистити від лушпиння і дрібно нарізати. Моркву помити, очистити і нарізати скибочками. Обсмажити моркву, часник і цибулю, а потім додати води і тушкувати до готовності моркви.

03

З'єднати всі овочі з м'ясом і покласти в сотейник. Залити чверть склянки води і протушкувати рагу близько 10 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв