Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти м'ясо європейська › Курячі шашлички у мікрохвильовій печі
Курячі шашлички у мікрохвильовій печі

Курячі шашлички у мікрохвильовій печі

Погода для пікніка невідповідна, а шашлику дуже хочеться ... Спробуйте приготувати курячі шашлички в мікрохвильовці. Ну звичайно ж, це не замінить Вам повноцінний шашлик на багатті, але це оригінально, смачно і непоганий варіант побалувати себе шашличком, не виходячи з дому. Процес приготування курячих шашличків у мікрохвильовці максимально простий. Спочатку попередньо замаринувати нарізані курячі грудки. Порада: м'ясо на шпажки бажано не нанизувати дуже щільно шматочок до шматочка, краще залишити зазори. У процесі готування шашлички потрібно перевертати. Запропонований рецепт для приготування шашлику у звичайній мікрохвильовій печі (без гриля).

Кількість порцій 2
Час приготування 140 хв

  1. 1. М'ясо (курячі грудки) — 4 шт.
  2. 2. Соєвий соус — 60 г.
  3. 3. Оливкова олія — 15 г.
  4. 4. Цукор — 5 г.
  5. 5. Лимонний сік — 30 г.
  6. 6. Зубчик часнику — 2 шт.
  7. 7. Порошок карі — 3 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Спочатку потрібно курячі грудки помити та нарізати кубиками середнього розміру або смужками близько 3 см. Змішати усі інгредієнти для маринаду, додавши часник, пропущений через прес. Нарізане куряче філе покласти в маринад, притиснувши зверху тарілкою та поставити не менше ніж на 2 години в холодильник.

  2. Дерев'яні палички-шампури заздалегідь покласти у воду на 15 хвилин. Насадити промариновані кубики на шампури, а якщо м'ясо нарізане смужками, то намагатися одягнути всю смужку у вигляді хвилі.

  3. Покласти шашлички із курки на тарілку для мікрохвильової печі та готувати на максимальній потужності протягом приблизно 15 хвилин.