Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Паста з грибами

Паста з грибами

Хочете приготувати щось смачне, незвичайне і, як кажуть, на швидку руку? Тоді вам на допомогу прийде паста з грибами. Паста феттучіні дуже красиво виглядає на тарілці, неважка для шлунку і має приємний смак. Гриби замінять м'ясо, а зелень, оливкова олія, перець і часник подарують вам запах Середземномор'я. До речі, часник є відмінним афродизіаком. Всього лише пару зубчиків не зроблять запах неприємним, однак чудово вплинуть на смак страви. Все, що вам знадобиться для цієї пасти, - це 20 хвилин часу, мінімум інгредієнтів і трохи гарного настрою. І смачна вечеря гарантована! А два келихи червоного вина і свічка зроблять вечерю романтичною.

Кількість порцій 4
Час приготування 20 хв

  1. 1. Паста фетучині — 500 г.
  2. 2. Гриби — 500 г.
  3. 3. Часник — 3 зуб.
  4. 4. Олія оливкова — 30 мл.
  5. 5. Зелень — 30 г.
  6. 6. Сіль — за смаком
  7. 7. Перець чорний — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Часник очистити від лушпиння і дрібно нарізати. Обсмажити часник в оливковій олії. Видалити часник з сковороди, а олію залишити.

  2. Помити гриби і нарізати кубиками або скибочками. Додати до олії, в якій смажився часник, нарізані гриби. Обсмажити 5 хвилин, додати сіль, перець за смаком.

  3. Зелень помити, просушити і дрібно нарізати. Додати зелень до грибів. Закип'ятити воду, посолити і відварити в ній пасту до готовності. На тарілку викласти пасту, а зверху гриби. Прикрасити зеленню і подавати на стіл.