
Салат з морквою, сиром і кефіром
Цікавий варіант легкого, корисного, дієтичного салатику. А цікавий він тим, що в якості заправки використовується не майонез, і навіть не суміш оливкової олії і оцту. Заправляється наш салат знежиреним кефіром з петрушкою (можете використовувати будь-яку дрібно нарубану зелень). Завдяки цьому дивовижному експерименту навіть така звичайна страва перетворюється на справжню кулінарну вишуканість. Гармонійне поєднання кислих антонівських яблучок, солодкого болгарського перчика і ніжного сиру не залишить нікого байдужим. Якщо Ви не вражені пропонованою нами заправкою, кефір можете замінити натуральним йогуртом без добавок або навіть жирною сметаною або майонезом – все залежить від Ваших смакових уподобань.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Морква
400 г.
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
200 г.
Сир твердий Грана Падано 32%
100 г.
Перець зелений фасований
60 г.
Кефір Зарог 2,5% 870г
20 мл.
Петрушка 70г
30 г.
Етапи приготування
01
Моркву і яблука помити, очистити і нарізати соломкою. Сир натерти на крупній тертці.
02
Болгарський перець очистити від насіння і нарізати соломкою. Петрушку помити, просушити і подрібнити.
03
Змішати кефір з петрушкою. Всі інгредієнти з'єднати. Додати заправку і перемішати салат.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів