
Салат з яблук з ананасами і селерою
Низькокалорійний, свіжий і легкий салатик, який приведе в захват тих, хто стежить за фігурою і обмежує своє харчування всілякими дієтами. Стебло селери, що входить до його складу, може Вам здатися зайвим компонентом, адже пропонований фруктовий салат солодкий і відноситься до категорії десертних страв. Насправді ж, ця трав'яниста рослина дуже гармонійно вписується в загальну смакову палітру страви і тим самим робить її неповторною. Ефектний вигляд і яскраві соковиті фарби салатику піднімуть Вам не тільки апетит, але і настрій. При бажанні можете додати жменьку волоських горіхів. Ось так вишукано в такій простій і швидкій страві поєднується незаперечна користь і пікантний смак.
Інгредієнти
Ананас консервований
300 г.
Яблука
300 г.
Стебло селери
300 г.
Мед
10 г.
Лимон
20 г.
Етапи приготування
01
Яблуко помити і нарізати соломкою або кубиками. З ананаса злити сироп. Ананаси нарізати шматочками.
02
Селеру нарізати скибочками або кубиками. Змішати кілька ложок сиропу з ананасів з медом і лимонним соком.
03
Всі інгредієнти з'єднати. Додати заправку і перемішати салат.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів