Полуничний крамбл - Image

Полуничний крамбл

Кількість порцій: 8Час приготування: 35 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Те, що англійці - великі шанувальники чаю, факт відомий. Але представники цієї нації насправді знають толк і в смачній їжі. Принаймні, такі чудові ласощі, як крамбл, винайшли саме вони. Слово crumle в перекладі означає "кришити" - по суті, цей пиріг поєднує в собі шар фруктів або ягід (у нашому випадку полуниці), запечених під тонкою скоринкою з пісочної крихти. Краще подавати крамбл з кулькою ванільного морозива або з ванільним соусом - це ідеально підкреслить його хрустке і розсипчасте гаряче тісто і ароматну начинку.

Інгредієнти

Вершкове масло

250 г

Цукор

7 ст.л.

Волоські горіхи

3 ст.л.

Пшеничне борошно

200 г

Полуниця (свіжа або заморожена)

600 г

Крохмаль

2 ст.л.

Етапи приготування

01

Духовку розігрійте до 170 ° C.

02

Вершкове масло (150 г) наріжте на шматочки. Решту масла приберіть в холодильник.

03

У чашу блендера покладіть нарізане вершкове масло, 3 ст.л. цукру, волоські горіхи і борошно. Всі разом подрібніть блендером в дрібну крихту.

04

Полуницю засипте цукром, що залишився, (якщо вона заморожена, попередньо разморозьте) і акуратно перемішайте.

05

Потім посипте крохмалем і ще раз перемішайте.

06

Ягоди викладіть у форму для випічки і зверху покришіть половину решти вершкового масла.

07

Потім на ягоди висипте горіхово-борошняну крихту.

08

Покришіть зверху решту вершкового масла і рівномірно розподіліть його по поверхні крамбла.

09

Випікайте в розігрітій духовці близько 15 хвилин - до золотистого кольору.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Полуничний крамбл – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua