Яблучне печиво з горіхами, родзинками і спеціями - Image

Яблучне печиво з горіхами, родзинками і спеціями

Кількість порцій: 12Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

Доведено: навіть найкатегоричнішому фанату всіляких дієт і голодовок для повного щастя не вистачає чогось солоденького. Прекрасною альтернативою шкідливим покупним солодощам із сумнівним складом стане наше неперевершене печиво. Це саме та випічка, яка гармонійно поєднує в собі і користь, і смак. Свіжоспечене молочне тісто зі шматочками кисло-солодких яблучок, родзинок і горішок воістину божественно. Завдяки додаванню букета пряних спецій, Ви закохаєтесь в ці милі печенюшки ще на етапі їх приготування, коли їх духовки почне доноситися приємний аромат кориці, гвоздики і мускатного горіха. Будьте обережні: він заманить на кухню не тільки домашніх, а й нежданих гостей.

Інгредієнти

Борошно пшеничне

400 г.

Сода

5 г.

Кориця мелена

5 г.

Гвоздика мелена

5 г.

Горіх мускатний

5 г.

Масло вершкове

100 г.

Молоко

100 мл.

Цукор коричневий

160 г.

Яйце куряче

1 шт.

Горіхи волоські

200 г.

Родзинки

200 г.

Яблука

300 г.

Етапи приготування

01

Борошно, соду і спеції просіяти через сито. Розм'якшене масло, цукор і яйця збити в пишну масу. Горіхи крупно нарізати, родзинки промити. Яблука помити, очистити, видалити серцевини і нарізати дрібними кубками або натерти на крупній тертці.

02

У масляну суміш додати половину сухої суміші, горіхи, родзинки, яблука. Добре перемішати, додати молоко і другу половину суміші. Замішати тісто. Духовку розігріти до 200.

03

Деко застелити пергаментним папером. На папір викладати по столовій ложці тіста. Поставити печиво в духовку і випікати близько 12-14 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв

Яблучне печиво з горіхами, родзинками і спеціями – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua