Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти борошно сир › Королевська ватрушка
Королевська ватрушка

Королевська ватрушка

Просто королівський пиріг, з великою кількістю ніжної сирної начинки, між шарами з м'яких і злегка хрустких крихт. Радимо взяти сир не знежирений, а 5-9% жирності, так начинка буде смачнішою. Якщо пиріг вам здасться не дуже цікавий, то додайте родзинки або горіхи, лимонну або апельсинову цедру, будь-які фрукти (особливо банани, груші, абрикоси, персики) або ягоди (але тоді додайте цукор, якщо вони кислі), сухофрукти (ідеально підійде курага) . Зверху можна присипати шоколадною крихтою, тертими горіхами, кокосовою стружкою (цей варіант у поєднанні з шоколадом буде дуже красиво виглядати). Подавайте його теплим, так буде смачніше.

Кількість порцій 8
Час приготування 40 хв

  1. 1. Борошно пшеничне — 400 г.
  2. 2. Маргарин — 150 г.
  3. 3. Цукор — 150 г.
  4. 4. Сода — 2 г.
  5. 5. Яйце куряче — 1 шт.
  6. 6. Кисломолочний сир — 250 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Просіяне борошно і заморожений маргарин розтерти в крихту (можна подрібнити в блендері). Змішати цукор (100 грам), соду, яйце (1/2) і додати до борошняної крихти. Довести все до однорідної консистенції.

  2. Сир протерти через сито, додати 50 грам цукру і половину яйця. Добре перемішати (краще трохи збити міксером). Духовку розігріти до 220.

  3. Половину крихт рівномірним шаром викласти у форму. Зверху розподілити всю начинку і посипати крихтами. Поставити форму в духовку і випікати близько 20-25 хвилин.