Равіолі з овочами і сиром
- 1. Борошно пшеничне — 400 г.
- 2. Яйце куряче — 5 шт.
- 3. Перець болгарський — 2 шт.
- 4. Коріння петрушки — 1 шт.
- 5. Морква — 1 шт.
- 6. Цукіні — 1 шт.
- 7. Сир бринза — 300 г.
- 8. Сир твердий — 4 ст. л.
- 9. Базилік — 0,5 пучка
- 10. Горіх мускатний — 0,25 ч. л.
- 11. Сіль — за смаком
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Змішати в мисці борошно, вбити 4 яйця, замісити тісто, скачати в кулю, накрити миску з тістом рушником, залишити на 30 хвилин.
Овочі нарізати подрібнити кубиком, обсмажити в олії на розігрітій сковороді, після чого зменшити вогонь і тушкувати до готовності при закритій кришці. Після, остудити овочеву суміш.
Базилік промити під холодною водою, залишити кілька листочків, решту посікти.
У миску покласти бринзу, розім'яти виделкою, вбити один курячий жовток, додати тертий твердий сир, посолити, додати мускатний горіх. Додати в суміш подрібнений базилік і суміш овочів зі сковороди.
Розкачати тісто в тонкий пласт, вирізати кола з тіста, на третину кіл викласти листя базиліка, які були заздалегідь відкладені, накрити зверху базилік одним колом, розкачати трохи, змастити зверху топленим вершковим маслом, накрити зверху ще одним шаром тіста, викласти начинку і защипнути краї равіолі. Відварити всі равіолі в підсоленій воді до готовності.