Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти борошно сир › Сирний пиріг з цукатами
Сирний пиріг з цукатами

Сирний пиріг з цукатами

Чи уявляли Ви коли-небудь собі, як повинен виглядати найсмачніший і вишуканий десерт у світі? Ось же він – неперевершений сирний пиріг з цукатами. Верх кулінарної досконалості. Ніжна сирна маса з солодкими цукатами, меленим мигдалем і ваніллю, запечена в духовці, набуває особливий, неповторний смак. Завдяки додаванню розпушувача (його можна замінити манною крупою) сирний пиріг набуває пористу, повітряну консистенцію. Всім відомо, що кращий сніданок для зростаючого організму – звичайно ж, кисломолочний сир. Але далеко не всі діти згодні їсти цей корисний продукт кожен день. Пропонована випічка – прекрасне рішення. Смачно, корисно, поживно. А головне – дитині сподобається.

Кількість порцій 4
Час приготування 60 хв

  1. 1. Кисломолочний сир — 400 г.
  2. 2. Борошно — 150 г.
  3. 3. Розпушувач — 5 г.
  4. 4. Яйце куряче — 2 шт.
  5. 5. Цукати — 200 г.
  6. 6. Мигдаль — 20 г.
  7. 7. Цукор — 40 г.
  8. 8. Ванілін — 3 г.
  9. 9. Масло вершкове — 20 г.
  10. 10. Пудра цукрова — 30 г.
  11. 11. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Білки відокремити від жовтків і збити в пишну піну. Сир протерти через сито, додати жовтки, сіль, ванілін і цукор. Збити отриману масу і просіяти в неї борошно з розпушувачем, перемішуючи. Додати цукати, мигдаль (подрібнений).

  2. Додати в сирну суміш білки і дуже обережно перемішати. Духовку розігріти до 190°C. Форму для випічки змастити вершковим маслом і викласти в неї сирну масу. Поставити форму в духовку і випікати близько 40 хвилин. Коли пиріг трохи охолоне, посипати цукровою пудрою.