Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти риба європейська › Салат з теплим лососем
Салат з теплим лососем

Салат з теплим лососем

Лосось як представник делікатесної червоної риби вигідно відрізняється ніжним, соковитим і жирним м'ясом, яке має чудовий смак. Тому страви з ним виходять відмінні: ситні, ароматні, вишукані, і завжди радують своїм ефектним виглядом. До того ж, до сімейства лососевих відноситься величезна кількість смачної риби, тому у Вас є прекрасна можливість щоразу радувати близьких новими стравами. Сьогодні рекомендуємо здивувати гостей салатом з теплим лососем. Не дивлячись на те, що в цій страві всього три компоненти – апетитні скибочки лосося, обсмажені в соєвому соусі, італійський сир пармезан і свіжі салатні листя, воно цілком може замінити звичний обід або легку вечерю за келихом вина.

Кількість порцій 4
Час приготування 15 хв

  1. 1. Лосось — 400 г.
  2. 2. Салат — 300 г.
  3. 3. Соус соєвий — 40 мл.
  4. 4. Пармезан — 40 г.
  5. 5. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Лосось порізати шматочками. Обсмажити на сковороді, додавши половину соєвого соусу.

  2. Сир пармезан натерти на дрібній тертці. Салат помити, просушити, нарвати руками.

  3. Всі інгредієнти з'єднати. Додати соєвий соус і перемішати салат.