Суп із тріски з овочами по-норвезьки - Image

Суп із тріски з овочами по-норвезьки

Кількість порцій: 4Час приготування: 1 годСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Скандинавська кухня завжди славилася своєю різноманітністю рецептів приготування страв з риби і морепродуктів. Норвезькі кулінари досі готують рибу (тріску), яка підкорює своїм неповторним смаком і ароматом, за старовинними рецептами. Ця страва готується досить швидко і просто, і головне, що основні інгредієнти страви зберігають більшість мікроелементів і вітамінів. Тому цей рибний суп по-норвезьких дуже корисний. При відсутності рожевої тріски можна використовувати будь-яку іншу представницю тріскових. Це нове блюдо неодмінно порадує Ваших близьких і гостей своїм незвичайним смаком і ароматом.

Інгредієнти

Цибуля ріпчаста

2 шт.

Морква

3 шт.

Зелень

1 пучок

Часник

3 шт.

Борошно пшеничне

1 ст. л.

Масло вершкове

30 г.

Помідори

200 г.

Тріска

1 кг.

Вино біле сухе

3 ст. л.

Сіль

за смаком

Вершки

2 ст. л.

Перець білий мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Рибу промити, очистити, нарізати на шматки. Помістити рибу в каструлю, поставити на вогонь, довести до кипіння, зняти пінку, варити 5 хвилин.

02

Помити цибулю і моркву, очистити, покласти в каструлю з рибою. Додати за смаком сіль. Варити протягом 30 хвилин.

03

Витягнути з каструлі цибулю і моркву, перекласти в чашу блендера, подрібнити в пюре, повернути в каструлю.

04

Розігріти сковороду, обсмажити борошно на вершковому маслі, додати також подрібнений часник. Додати борошняну суміш в суп, довести суп до кипіння.

05

У суп влити вино. Зняти шкірку з помідорів, нарізати кубиками, додати в суп. Додати за смаком сіль і перець, варити 7 хвилин.

06

Додати в суп вершки, зняти каструлю з вогню. Прикрасити подрібненою зеленню.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Суп із тріски з овочами по-норвезьки – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua