Салат із лосося з морквою і авокадо - Image

Салат із лосося з морквою і авокадо

Кількість порцій: 4Час приготування: 20 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Легкий, смачний і корисний варіант рибного салатику, основу якого складає всіма відомий морський мешканець – лосось. Він вважається однією з найцінніших і корисних червоних риб у світі, тому цей океанічний делікатес обов'язково повинен бути присутнім у Вашому раціоні. Ніжне, дієтичне, але досить калорійне м'ясо лосося чудово поєднується зі стиглими фруктами, особливо – з ароматним авокадо. Не дивлячись на те, що цей екзотичний для нас мексиканський плід можна купити практично в будь-якому супермаркеті, закуски з авокадо ще не встигли стати для нас буденними і вже точно не встигнуть набриднути. Якщо бажаєте здивувати гостей цікавою комбінацією смаків, приготуйте цей салат – не прогадаєте.

Інгредієнти

Лосось

200 г.

Авокадо

1 шт.

Морква

120 г.

Салат

40 г.

Олія оливкова

25 мл.

Сіль

за смаком

Етапи приготування

01

Лосось відварити і розібрати на шматочки. Авокадо помити, очистити, видалити кісточку і нарізати м'якоть кубиками.

02

Моркву помити, очистити, натерти на тертці для моркви по-корейськи. Салат помити, просушити, нарвати руками.

03

Всі інгредієнти з'єднати. Додати олію і перемішати салат.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Салат із лосося з морквою і авокадо – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua