Голубці з осетрини - Image

Голубці з осетрини

Кількість порцій: 2Час приготування: 50 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Класичні голубці з м'ясним фаршем і рисом - це вчорашній день. Звичну страву давно витісняють голубці з морепродуктами і грибами. І повірте, в такому новому вигляді, вони ні трохи не гірші, а для когось, може, стануть і кращим варіантом капустяних рулетиків. Універсальна страва - от як можна назвати голубці. Вони підходять і для закуски, і для перекусу, і, звичайно ж, є головним атрибутом святкового столу. Що ж, пора внести новизни цій старовинній страві. Кожна господиня уміє приготувати голубці, тому з упевненістю можете братися і за ці рибні голубчики, нічого складного в приготуванні немає. Кулінарну новинку ви точно оціните належним чином!

Інгредієнти

Риба (філе осетрини)

150 г.

Цибуля

1 шт.

Помідор

1 шт.

Печериці

50 г.

Капуста білокачанна

1 шт. (качан)

Сметана

50 г.

Олія

20 г.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Очищену цибулю і гриби нарізати дрібними шматочками (кубиками). Помідор надрізати, обдати окропом (парою), очистити шкірку і насіння.

02

Суміш з грибів, помідорів і цибулі посолити, посипати перцем і помістити в посудину. Поставити на повільний вогонь і тушкувати 20 хвилин.

03

Капустяний лист обшпарити. Осетрину відбити (два шматочки по 7 мм). На капустяний лист покласти шматок осетрини, потім шар начинки, а зверху укласти ще один шматок риби. Загорнути голубець звичайним способом і обсмажити.

04

Рум'яні голубці залити сметаною. Посолити і тушкувати 15 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Голубці з осетрини – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua