Медальйони брюссельські - Image

Медальйони брюссельські

Кількість порцій: 6Час приготування: 35 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Представляємо вашій увазі страву національної бельгійської кухні - медальйони брюссельські. Багата бельгійська кухня поєднує в собі традиції різних європейських країн, зокрема Франції, Німеччини, Нідерландів. Домашні страви бельгійської кухні прості і ситні, зокрема, дану страву дуже легко приготувати в домашніх умовах. Всього за тридцять п'ять хвилин ви будете мати ситну і корисну страву. Таку страву можна подавати в якості самостійної страви, посипавши попередньо щедро зеленню і уклавши на скибочки селери. Також можна подавати медальйони з різними гарнірами, наприклад, дуже хороший гарнір буде з рису.

Продукти для рецепту

Печінка яловича
115.40 - 159.90

Печінка яловича

за 1 кг

Інгредієнти

Печінка яловича

600 г.

Палички овочеві Vita Verde Морква та селера 180г

300 г.

Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт

1 шт.

Зелень Auchan Вітамінний пучок 75г

за смаком

Сік лимона John Top 230мл

за смаком

Олія соняшникова салатна 500мл

за смаком

Сіль Єгипет

за смаком

Етапи приготування

01

Селеру порізати скибочками і обсмажити до золотистого кольору на соняшниковій олії.

02

Скибочки печінки вмочити у збите яйце і швидко обсмажити з обох сторін.

03

Посипати сіллю, зеленню, полити лимонним соком і укласти на скибочки селери.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв