Картопля, фарширована кисломолочним сиром - Image

Картопля, фарширована кисломолочним сиром

Кількість порцій: 6Час приготування: 40 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Страва, в якій картоплю подають порціями, досить зручна і виглядає цікаво. Адже можна зробити стільки порцій, скількох гостей ви очікуєте, і подавати кожному особисто. Головне - вибрати для страви досить велику картоплю: тоді і страву зручніше готувати, і ваші гості наїдяться. Ви тільки уявіть цей чудовий смак картоплі з сиром і кропом! Адже сир робить страву дуже ніжною і, в теж час, соковитою. Кріп же додає аромат, який буде доноситися з кухні, і ваші гості будуть з нетерпінням чекати часу трапези, щоб нарешті спробувати ваш кулінарний шедевр. Ну а коли вони його спробують, то вже не зможуть утриматися - страва полонить їх своїм неперевершеним смаком .

Інгредієнти

Картопля

700 г.

Кисломолочний сир

200 г.

Хліб

100 г.

Масло вершкове

20 г.

Яйце куряче

2 шт.

Сир

60 г.

Кріп

20 г.

Сіль

за смаком

Етапи приготування

01

Картоплю помити, очистити і відварити до напівготовності. Злити воду, трохи охолодити картоплю і розрізати на половинки. З кожної половинки витягти м'якоть, залишивши стінки близько 1 см. завтовшки. Зрізати трохи нижньої частини картоплі, щоб вона краще стояла і не перекинулась.

02

Кріп помити, просушити і дрібно нарізати. Хліб замочити в молоці, потім вичавити (як для котлет). Змішати хліб з протертим через сито сиром, яйцями, сіллю, розм'якшеним маслом і кропом.

03

Духовку розігріти до 200°C. Сир натерти на крупній тертці. Кожну половинку картоплі наповнити сирною начинкою і посипати сиром. Викласти на деко, поставити в духовку і запікати близько 15 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Пана-кота з горгонзолою

Пана-кота з горгонзолою

4

30 хв

Картопля, фарширована кисломолочним сиром – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua