Персики з медовим кремом - Image

Персики з медовим кремом

Кількість порцій: 4Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Як відомо, поєднання меду зі стиглими фруктами вважається класикою десертів від наших предків. До того ж, це не тільки смачно, але ще й корисно. Про позитивні властивості меду можна говорити вічно. Достатнім буде сказати те, що це натуральне вітамінне джерело має антибактеріальну, протигрибкову і противірусну дію, відповідно сприяє зміцненню нашого імунітету. А в комбінації зі свіжим домашнім кисломолочним сиром – нічого кориснішого цієї смакоти не знайти. Пропонуємо Вам насолодитися літнім, надзвичайно смачним персиковим десертом з сирно-медовим кремом і кедровими горішками. Варто відзначити: плоди персиків необхідно вибрати м'які, однак не переспілі.

Продукти для рецепту

Персик Мельник Сад Фермерський
159.00

Персик Мельник Сад Фермерський

за 1 кг

Інгредієнти

Персик Мельник Сад Фермерський

4 шт.

Лимон

50 г

Горіх кедровий Kilojo сушений 50г

60 г

Сир кисломолочний 9%

150 г

Мед Літній Мед 750г

2 ст. л.

Цукор ванільний Auchan 8г

30 г

Етапи приготування

01

Розігріти духовку до 200 ° C. Персики вимити, обсушити, розрізати навпіл і видалити кісточки. Деко застелити пергаментом, розкласти на ньому персики зрізом вгору. Полити медом і запікати в духовці 20 хв., до м'якості.

02

Горіхи обсмажити на сухій сковороді до золотистого кольору. Зняти з вогню.

03

Змішати сир з ванільним цукром і лимонним соком. Покласти по 1 ст. л. на персики, посипати горіхами і подати.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Пана-кота з горгонзолою

Пана-кота з горгонзолою

4

30 хв