
Сирне печиво ракушки
Сирне печиво – компромісне рішення для тих, хто пильно контролює свою вагу, але бажає побалувати себе ароматною свіжоспеченою домашньою випічкою. Оригінальні печенюшки нікого не залишать байдужим, ні дорослих, ні дітей. А готувати таку смакоту – одне задоволення. Навіть Ваші діти зможуть стати повноправними учасниками процесу приготування, адже кожній дитині буде цікаво формувати із тіста химерні і забавні черепашки, обвалювати їх в цукрі, а потім відправляти на деко. Оскільки основа тіста – кисломолочний сир, продукт натуральний і корисний, випічка виходить не тільки смачною, ніжною і повітряною, але й дуже корисною. Рекомендуємо Вам таке прекрасне частування до чаю.
Інгредієнти
Борошно пшеничне
300 г.
Масло вершкове
200 г.
Кисломолочний сир
200 г.
Розпушувач
5 г.
Цукор
100 г.
Етапи приготування
01
Змішати борошно з розпушувачем. Масло (дуже холодне, краще заморожене) подрібнити в блендері і змішати з борошном. Додати протертий сир і замішати тісто. Скачати тісто в кулю, накрити харчовою плівкою і поставити в холодильник на 20 хвилин.
02
Розкачати тісто в тонкий пласт (близько 0,3-0,4 см в товщину). Вирізати з тіста кружечки. З обох сторін посипати кружечки цукром. Згорнути заготовки тіста у формі ракушки.
03
Духовку розігріти до 180°C. Застелити деко пергаментним папером і викласти на нього печиво. Поставити печиво в духовку і випікати близько 15-20 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів