
Кавові маффіни з корицею
Перед вами просто десерт мрії для кавоманів - кавові мафіни з корицею. Особливо якщо їх вживати з кавою ... Тоді ви отримаєте просто море кавової насолоди. У рецепті пропонується полити готові мафіни шоколадом, але, щоб спростити процес приготування можете дрібно порізати шоколад (але не в блендері і не на тертці) і додати в тісто. Таким чином у кексі будуть шматочки шоколаду, які тануть (звісно, якщо кекси подавати теплими). А зверху тоді досить присипати цукровою пудрою. В якості додаткової начинки можна додати будь-які горіхи (особливо волоські) і сухофрукти (прекрасно підійде дрібно нарізаний чорнослив).
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
400 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
200 г.
Розпушувач тіста Добрик 15г
10 г.
Спеція Кориця мелена
5 г.
Кава розчинна 70г
15 г.
Сіль Єгипет
2 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
200 мл.
Яйце куряче С0 1шт
1 шт.
Масло вершкове домашнє
100 г.
Ароматизатор Dr.Oetker Ваніль 8г
5 г.
Вафлі Бісквіт-Шоколад Шоколад-трюфель 50г
100 г.
Етапи приготування
01
Змішати просіяне борошно з цукром, кавою, сіллю, ваніллю і корицею. Окремо збити яйця з розм'якшеним вершковим маслом. Додати в масляну суміш молоко і ще раз збити.
02
У суху суміш, збиваючи міксером, додавати молочну. Духовку розігріти до 190°C. Формочки для маффінів на 2/3 наповнити тістом. Поставити в духовку і випікати близько 20-25 хвилин. Готові маффіни полити розтопленим шоколадом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів