Солодка шоколадна глазур - Image

Солодка шоколадна глазур

Кількість порцій: 2Час приготування: 10 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

Любителі шоколаду і всього, що з ним пов'язано, всі сюди. Вашій увазі самий простий, швидкий і смачний рецепт солодкої шоколадної глазурі. Усього десять хвилин – і на Вашому столі прекрасне частування до чаю. Ласуни прийдуть в повний захват. Глазур зазвичай використовують в якості начинки або прикраси для мафінів, кексиків, капкейків і, звичайно ж, тортиків. За своїм складом, смаком і зовнішнім виглядом вона дуже нагадує ганаш – суміш з чорного шоколаду, вершкового масла і цукру. Ми ж пішли далі і вирішили додати туди апельсиновий сік. Змішавши інгредієнти в різних пропорціях, можна отримати різну консистенцію, що дозволяє використовувати глазур як густий крем або ніжний шоколадний соус.

Інгредієнти

Шоколад темний

90 г.

Сік апельсиновий

30 мл.

Масло вершкове

30 г.

Цукор

30 г.

Етапи приготування

01

Розтопити шоколад, розламаний на шматочки, на водяній бані разом з вершковим маслом, нарізаним кубиками. Потім додати апельсиновий сік і цукор. Добре перемішати (вінчиком) і дати близько 5 хвилин охолонути.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв

Солодка шоколадна глазур – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua